Zsuzsa ízutazásai.

Fahéj,és csillagánizs.

Instagram

▼

2015. május 8., péntek

Baconba csavart szűzpecsenye.



Hozzávalók:

60 dkg sertésszűz
15 dkg nyers és füstölt baconszalonna
kevés só
1 mokkáskanál őrölt feketebors
1 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál vaj
2 dl száraz afrikai fehérbor
1 kg burgonya
petrezselyemzöld
2 evőkanál fokékony margarin.


 

Elkészítés módja:

 A húst lehártyázzuk, felszeleteljük 3 cm vastagra. Kicsit sózzuk, majd baconba tekerjük, és fogpiszkálóval rögzítjük. Kissé lenyomkodjuk, és olívaolaj, vaj keverékében kérget sütünk rá. Sütés közben megborsozzuk mindkét oldalát. Alá öntjük a bort, és lefedve puhára sütjük. Saláta és petrezselymes burgonya 
illik hozzá.



dátum: május 08, 2015 Nincsenek megjegyzések:
Megosztás
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Némethné Zsuzsa

  • Zsuzsamama
  • Zsuzsamama
Üzemeltető: Blogger.