Hozzávalók:
1 db közepes nagyságú zeller
1 db közepes nagyságú alma
2 db mandarin
2 dl görög joghurt
só,fehérbors
1 ek mézes mustár
1 ek porcukor
4 ek Helman's majonéz
Elkészítése:
A zellert hámozás után apró kockákra vágjuk,és sós vízben puhára főzzük.Az almát citromos vízben áztatjuk hámozás,és kockákra vágás után.Tálkába tesszük a leszűrt,és kihűtött zellert,és az almát is leszúrjük,majd hozzákeverjük.A mandarint gerezdekre szedjük,és azt is hozzáadjuk.Az öntethez a joghurtot a mézes mustárral, cukorral, sóval,fehérborssal,és a majonézzel elkeverjük,majd a zelleres keverékhez adjuk,és összekeverjük.Hűtőbe tesszük,hogy az ízek összeérjenek.Madársalátával diszítve bármilyen péksüteménnyel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése