Hozzávalók
- 15 dkg liszt
- 10 dkg mandula
- 10 dkg marcipán
- 10 dkg porcukor
- 1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
- 5 dkg barna nádcukor
- 15 dkg margarin
- 2 dl tejszín
- 2 tojás
- 2-3 csepp Dr. Oetker Aroma mandula
- 1 tasak Dr. Oetker Sütőpor
Elkészítés
Előkészítés
Előkészítjük a muffin sütőt, és a kapszlikkal kibéleljük.
Én mandulaforgácsot használok, és ebből a 10 dkg-ból teszek félre annyit, hogy díszítésre elég legyen, a többit megdarálom. A többi anyaggal együtt géppel összedolgozom, sűrű masszává, és beletöltöm, a formákba, 3/4-ig rászórom a mandulaforgácsot a tetejére, kicsit rányomom, és előmelegített sütőbe 180 fokon készre sütöm. Kb. 30 perc.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése