Hozzávalók: 4 személyre
- 70 dkg sertéskaraj csont nélküli
- 2 evőkanál vaj
őrölt bors
- 20 dkg barna csiperkegomba
1 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 15 dkg krémsajt
- 8 dkg Kolozsvári szalonna
- só
Elkészítés:
A csíkokra vágott szalonnát zsiradék hozzáadása nélkül serpenyőben kiolvasztjuk. Félretesszük.A húst szeletekre vágjuk, kiveregetjük, és a forró vajon nagyjából 5 perc alatt mindkét oldalán kicsit megpirítjuk, elősütjük. A serpenyőből kivesszük, és a visszamaradt zsiradékban a gombát átpirítjuk.Közben sóval, őrölt borssal fűszerezzük. A szalonnát, a pirított gombát, a finomra aprított fokhagymát, és sült hagymát és a sajtot összekeverjük, majd a húsra simítjuk, fedővel letakarva puhára pároljuk.Közben kevergetjük.Kevés folyadékkal pótoljuk. Tricolor tésztával kínáltam.- 2 evőkanál vaj
őrölt bors
- 20 dkg barna csiperkegomba
1 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 15 dkg krémsajt
- 8 dkg Kolozsvári szalonna
- só
Elkészítés:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése