Hétköznapi ebéd,ami hirtelen ötletből jött.
Hozzávalók
- 4 darab debreceni kolbász
- 1 db vöröshagyma
- 3 ek olaj
- só,bors
- 1 db pritamin paprika
- 1 ek fűszerpaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 dl tejföl
- 1 tk liszt
- 10 dkg shiitake gomba
Elkészítés
- 1
Olajon megpirítjuk az aprított hagymát.A kolbász héját eltávolítjuk,és felkarikázzuk.Rádobjuk a hagymára,és kissé lepirítjuk.
- 2
A pritamin paprikát apróra vágjuk.Hozzáadjuk a kolbászhoz,és fűszerezzük borssal sóval.A fokhagymát felaprítva keverjük bele.A fűszerpaprikával megszórjuk.Ezután adjuk a tisztított gombát, (a szárát levágjuk,és megmossuk),és felöntjük 1 dl vízzel,vagy csirke alaplével.
- 3
Lefedve főzzük 20 percig,majd a tejfölt kikeverjük a liszttel és besűrítjük vele a ragut.Petrezselyem vagdalékkal színezzük,és ízesítjük.Kínáljuk nokedlivel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése