Fűszeres pecsenye petrezselymes burgonyával.
Hozzávalók:
Elkészítés:
- A húst megmossuk, és megtörölgetjük szárazra, és a citromborssal fűszerezzük.
- A worchestershire szósszal, mustárral az olajjal bekenjük,és egy éjszakán át hűtőben érleljük.
- Besózzuk a húsokat, majd oldalanként 2-2 perc alatt elősütjük. Egy tepsibe tesszük, és zúzott fokhagymával szórjuk meg.160 fokos sütőben lassan sütjük. Félidőben forgassuk.
- Burgonyát hámozzunk,és vágjuk hosszúkás szeletekre.Főzzük sós vízben puhára,és vajon petrezselymet pirítunk,és a leszűrt burgonyát rázzuk össze vele.Azonnal tálaljuk a hús mellé,kedvenc savanyúságunkkal.
- sütési hőfok: 160°C
- sütési mód: alul-felül sütés
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése