Könnyű nyári meleg vacsora, de ebédre is elkészíthető.
Hozzávalók 2 főre:
4 vastag szelet sertéscomb,10 db zsályalevél, só, bors, 8 db koktélparadicsom 4 ek olivaolaj, 1 dl száraz fehérbor, fogpiszkálók
és Elkészítés:
A húsokat mossuk meg, majd töröljük szárazra, majd sózzuk, borsozzuk őket.
Mindegyik darabot vágjuk hosszában három részre úgy, hogy a húsdarabok egyik végét hagyjuk egyben (azaz ne vágjuk a húsokat teljesen végig).
Az így felvágott húsokat hármas fonással fonjuk össze.
A végeiket tűzzük össze fogpiszkálóval.Olivaolajjal kenjük be a húsokat.
Egy grillserpenyőt hevítsük fel amiben a fonatok mindkét felét süssük szép pirosra.
Fedjük be fóliával, és dobjuk melléje a zsályaleveleket,öntsük rá a bort, és a szeletelt koktélparadicsomokat.
Ezt követően fólia nélkül további 10percig pirítsuk meg őket, lassú tűzön.Bagettel fogyasszuk.Könnyű nyári vacsora
Hozzávalók 2 főre:
4 vastag szelet sertéscomb,10 db zsályalevél, só, bors, 8 db koktélparadicsom 4 ek olivaolaj, 1 dl száraz fehérbor, fogpiszkálók
és Elkészítés:
A húsokat mossuk meg, majd töröljük szárazra, majd sózzuk, borsozzuk őket.
Mindegyik darabot vágjuk hosszában három részre úgy, hogy a húsdarabok egyik végét hagyjuk egyben (azaz ne vágjuk a húsokat teljesen végig).
Az így felvágott húsokat hármas fonással fonjuk össze.
A végeiket tűzzük össze fogpiszkálóval.Olivaolajjal kenjük be a húsokat.
Egy grillserpenyőt hevítsük fel amiben a fonatok mindkét felét süssük szép pirosra.
Fedjük be fóliával, és dobjuk melléje a zsályaleveleket,öntsük rá a bort, és a szeletelt koktélparadicsomokat.
Ezt követően fólia nélkül további 10percig pirítsuk meg őket, lassú tűzön.Bagettel fogyasszuk.Könnyű nyári vacsora
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése