Hozzávalók
4 tojásból piskóta
25 dkg túró
25 dkg mascarpone krémsajt (tégelyes)
25 dkg vaj
1 darab tojássárga
25 dkg porcukor
1 csomag bourbon vanília
csokidarabkák
piskóta törmelék
mandulatöret
20 dkg tortabevonó csokoládé
Elkészítés
A piskóta amit sütöttem, az téglalap alakú, és kettévágtam. A következő krémmel töltöttem meg: a túrót a porcukorral, a puha margarinnal, és a bourbon vaníliás cukorral, a tojássárgájával habosra keverem a robotgéppel. Azután belekeverem a krémsajtot, és a csokidarabkákat, meg a piskóta törmeléket. Jól elmorzsolom bele. A kész krémmel egyenletesen kenem meg a piskótalapot, ráhelyezem a másikat, és tortabevonó csokival vonom be. Mandulatörettel díszítem. Úgy szelem fel, mint a tortát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése