Hozzávalók
- 22,5 dkg liszt
- 12,5 dkg porcukor
- 12,5 dkg holland kakaópor
- 12,5 dkg margarin
- 1 tk. szódabikarbóna
- 0,5 tk. sütőpor
- 1 db tojás
- 1 csipet só
Krém
- 5 dkg margarin
- 4 ek. folyékony tejszín
- 1 tasak puncsízű pudingpor (hidegen keverhető)
- 1 ek. rum
Elkészítés
Elkészítés
A tojást a margarinnal, porcukorral habosra keverjük. A száraz anyagokat is elvegyítjük, és a masszához adjuk. Nyújtjuk, formázzuk, és 160 fokon 7-8 perc alatt megsütjük. Ne legyen kemény, inkább puha. Ahogy hűl, úgy keményedik is a tésztánk.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, pudinggal, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt. A kekszeket megtöltjük a krémmel.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, pudinggal, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt. A kekszeket megtöltjük a krémmel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése