Olajfák mindenütt.
A San Angelo hotel volt a második szállásunk.Piemont-ban Nápoly mellett a hegytetőn.
A Vezúv lábainál egy birtokon voltunk borkóstolóra, és egy jó ebédre.A Pasta pomodoro nagyon népszerű, házias kivitelben állíthatom, hogy a legjobb a világon!
Ezekben a hordókban érlelik a bort.
Régi eszközöket látni a ház előtt kiállítva.
Itt tálalja a család a fincsi Pasta pomodorot, azaz a paradicsomos spagettit bazsalikommal. Itt tilos Parmezánt rátenni. Italkostoló kétféle bor, és előétel Bruschetta balzsamecetes, és hidegen préselt igazi olivaolaj extra szűz, és ez az, mert mennyei az íze. Naná hogy ebből is vásároltunk 18 Euro a fél liter. Az árak a minőségről árulkodnak, de ha egyszer ide eljöttünk akkor üres kézzel nem térhetünk haza.
Belissima mondta a tulajdonos, és mosolyogva csippentett az arcomba. Igazán szimpatikus emberekkel volt dolgunk.Köszönet ezért a csodás napért.
Amerre a szem ellát szőlők és olajfák, no meg barackfák veszik a sok hektáros birtokot körbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése