Hozzávalók:
50 dkg csirkemellfilé
1 kis üveg bazsalikomos-paradicsomos krém
3 ek mascarpone krémsajt
2 ek olívaolaj
1 gerezd fokhagyma zúzva
1 dl húsalaplé
só, frissen őrölt bors
Köretnek:
1 csomag eredeti olasz félkész gnocchi
Elkészítése:
A csirkemell filéket felkockázzuk, majd kevés olívaolajon átsütjük. Fokhagymával sóval borssal ízesítjük, majd hús alaplével felöntjük.10 percig lefedve hagyjuk puhulni, majd a paradicsomos szószt ráöntjük, és elkeverjük. Ha a hús megpuhult a krémsajtot simára keverjük el benne.
A gnoccit sós vízben az előírás szerint kifőzzük, és a paradicsomos-krémsajtos csirkével tálaljuk, bazsalikommal diszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése