2018. augusztus 6., hétfő

Töltött vajas kosárka


Annyira egyszerű, de mégis roppant elegáns reggeli, vagy előétel, vagy partin kínálhatjuk a vendégeknek.








Hozzávalók

3 adag
  1. 12 db vajas kosárka (készen kapható) Aldi
  2. 3 db főtt tojás
  3. 1 tk mustár
  4. ízlés szerint só
  5. ízlés szerint bors
  6. 1 ek metélőhagyma vágva
  7. 8 dkg füstölt lazac
  8. 1 db salottahagyma
  9. 6 darab koktélparadicsom
  10. 2 ek mascarpone krémsajt
  11. 1 tk citromlé

Elkészítés

20 perc
    A tojásokat villával összetörjük, majd sózzuk borsozzuk. A salottahagymát
 nagyon apróra vágjuk, vagy lereszeljük, és adjuk a tojásokhoz. A krémsajthoz keverjük az apróra vágott füstölt lazacot, citromlét és a mustárt. Majd a tört és főtt tojásokkal jól összekeverjük.A kosárkákat ezzel a krémmel megtöltjük, majd metélőhagymával megszórjuk a tetejüket. Tálra helyezzük a kosárkákat.
Az apró koktélparadicsommal, vagy datolyaparadicsommal körberakjuk, de vágjuk őket félbe, mert úgy jobban mutatnak a tálon.Jól behűtve kínáljuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése