Hozzávalók
- 3 ek olívaolaj
- 10 dkg kelkáposzta
- 15 dkg póréhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 15 db koktél, vagy datolya paradicsom
- 3-4 cm gyömbér
- 1 egész chili aprítva
- 1 dl paradicsomszósz
- 1-2 ek halszósz
- 1 lime citrom leve,és egy fél citrom a díszítéshez
- kb 12 db (25 dkg)garnéla
- 1 cs (5 dkg) üvegtészta
- 1 kisebb csokor friss koriander (opcionális)
- 2 tk só
- 5 dl víz
Elkészítés
Az üvegtészta köteget sós vízben előfőzzük rövid idő alatt.A levest sózzuk, majd öntsük fel 8 dl vízzel, adjuk hozzá a paradicsomszószt,a halszószt és forraljuk össze a levest.A levesbe tegyük a rákokat,és ízesítjük a lime levével.Friss korianderrel tálaljuk,és a rizstésztával, és félbevágott lime citrom karikákkal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése