Hozzávalók:
- 50 dkg zöldspárga
- 10 dkg vaj
- 2 tojás sárgája
- 3 ek fehérbor
- só,bors
- 1 citrom reszelt héja
- Készen kapható ricottával, és fehér szarvasgombával töltött gnocci
- 1 tk aprított zsályalevél
- Elkészítése:
Megolvasztjuk a vajat, felforraljuk, és a keletkező habot eltávolítjuk.
Fémtálba tesszük a 2 tojássárgáját és a fehérbort. Forró vízfürdőben habosra verjük, majd lassan csorgatva beledolgozzuk a vajat. Reszelt citromhéjjal, sóval és borssal ízesítjük.
Ezután megpároljuk a spárgát. Kifőzzük a tasakon lévő utasítás szerint a töltött gnoccit. Ha kész,vajjal meglocsoljuk majd a spárgával, és a hollandi mártással tálaljuk, és aprított zsályával megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése