Hozzávalók:
- 20 dkg darált keksz
- 10 dkg olvasztott margarin
- 1-2 ek. tej
- 20 dkg kék áfonya
- 50 dkg mascarpone
- 3 darab tojás
- 15 dkg barna cukor
- vanília aroma
Elkészítés:
A darált kekszet az olvasztott margarinnal meg a pici tejjel összedolgozzuk, és egy 20 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk vele. Hűtőbe tesszük legalább 3 órára.
A mascarponét a 3 tojással, a 15 dkg barna cukorral és vanília-aromával géppel kikeverünk.
A hűtőből kivett tortaalapra rászórjuk az áfonyát, majd ráöntjük a krémet, és 180 fokos sütőben kb. 60 percig sütjük.
Ha kihűlt teljesen, tálra tesszük, és porcukorral megszórju
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése