Egyszerű és mégis nagyszerű előétel, de önálló ebédként, vagy vacsoraként is fogyasztható étel.
Hozzávalók
4 adag
- Elkészítése:
A lisztbe keverjük bele a fűszereket.
Az afrikai harcsa filét felkockázzuk, majd megforgatjuk a fűszeres lisztben. Forró olajban piros ropogósra sütjük
A salátakeveréket megmossuk, kicentrifugáljuk, majd tálra rakjuk.
A fűszeres harcsaropogóssal tálaljuk. Citromkarikával díszítjük, és a levével meglocsoljuk az egészet. Frissen fogyasszuk!
- A salátakeveréket megmossuk, kicentrifugáljuk, majd tálra rakjuk.
- Az afrikai harcsa filét felkockázzuk, majd megforgatjuk a fűszeres lisztben. Forró olajban piros ropogósra sütjük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése