Boldog vasárrnapot!!
ma azt javaslom, hogy ezeket az egyszerű és étvágygerjesztő tésztákat nagyra becsüljék!
Összetevők 8 db sütemények:
1 tekercs friss leveles tészta
60 gr friss lazac
40 gr garnélarák
40 gr ricotta
petrezselyem
1 tojás (körülbelül a fele tojásfehérje fogják használni a keverék, a maradék a kefe a sütés előtt)
darált ropi vagy zsemlemorzsa
só
olaj
mogyoróhagyma
hal húslé
Szezámmag
Egy serpenyőben főzzük olajjal és mogyoróhagymával, adjuk hozzá a halat, keverjük össze a húslével és főzzük néhány percig.
Vigyük a keveréket egy vágódeszkára, adjuk hozzá a petrezselymet és aprítsuk össze a félholdral.
Tegyük át a keveréket egy tálba, adjuk hozzá a ricottát, ízesítsük sóval és a kötéshez szükséges tojásfehérjével.
Adjunk hozzá egy apróra vágott kenyérrostot, hogy a keverék megfelelő állagú legyen.
Kapcsolja be a sütőt 200 fokos hőmérsékleten.
A tészta feléből szerezzen be 8 12x6 téglalapot, és keverjen hozzá néhány keveréket.
Nedvesítse meg a lap teljes széleit vízzel, és zárja be, és villával egészítse ki, hogy mindent lezárjon.
Kefével megmarad a tojás, meghintjük szezámmaggal és kb. 20 percig sütjük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése