2020. július 25., szombat

Diétás harcsa fasírt




Diétásoknak ajánlom ezt a receptet főleg,meg annak aki szereti az egészséges ételeket.


Hozzávalók

  1. 50 dkg afrikai harcsafilé
  2. 1 db tojás
  3. só,
  4. 3 evőkanál zabpehely
    20/200
  5. 1 ek aprított petrezselyemzöld
  6. 1 tk ananászos mézes mustár
  7. 1/2 citrom leve
  8. 1 kávéskanál őrölt citrombors, vagy zöld bors

  9. Elkészítése:
  10. A harcsafilét feldaraboljuk,és aprítógépbe daráljuk össze.A zabpelyhet adjuk hozzá,majd a tojást.
  11. Ezután a fűszereket,és a petrezselyemzöldet,citromlét.Jól összedolgozzuk,majd állni hagyjuk fél órát.Nagyobb gombócokat formálunk,majd ellapítjuk egy kissé őket.
  12. A fasírtokat egy serpenyőben kevés olajon átsütjük 5 perc alatt mindkét oldalán.Salátával,koktélparadicsommal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése