2019. november 15., péntek

Tejszínes tárkonyos csirke


Annyira egyszerű az elkészítése, és mégis borzasztóan finom étel. Nem kell drága ételt készíteni hétköznapra, de akinek kevés ideje van, az hamar asztalra teheti, és élvezheti ezt a nagyszerű fogást főétel gyanánt. 










Hozzávalók

4 fő
  1. 40 dkg csirkemellfilé
  2. 2-3 kocka vaj
  3. 1 ek vágott friss tárkonylevél
  4. só, frissen őrölt bors
  5. 2,5 dl főzőtejszín
  6. 1 db vöröshagyma

Hozzávalók:
A vöröshagymát felaprítjuk, majd kevés zsiradékon egy serpenyőben lepirítjuk.A tárkonyt megmossuk leveleire szedjük, és felaprítjuk.A csirke mellfiléket felhevített vajon mindkét oldalán átsütjük készre.A hagymát rátesszük, és felöntjük a tejszínnel.Sózzuk, borsozzuk.A tárkonylevelet is beletesszük, és kiforraljuk.Tálalhatjuk is azonnal! Párolt rizs illik hozzá

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése