2018. december 31., hétfő

Narancsos kacsacomb

Könnyen elkészíthető, omlós-narancsos kacsacomb, természetesen nem csak karácsonyra!



Hozzávalók 4 adag

Elkészítés

  1. A kacsacombot sózzuk és borsozzuk mindkét oldalán.
  2. A juharszirupot, a narancs levét és az egy evőkanál rozmaringot összekeverjük.
  3. A combokat egy tepsibe helyezzük, és megkenjük a juharszirupos-narancsos páccal. Melléhelyezzük a fokhagymagerezdeket, és ráteszünk 4 szál rozmaringot.
  4. 160 fokon 80 percig sütjük, fóliával letakarva.
  5. Kivesszük, mellé tesszük a narancsgerezdeket és a maradék rozmaringszálakat, megkenjük a maradék páccal, majd a fólia nélkül visszatesszük még 180 fokon 20 percre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése