Hétköznapi ebéd,ami hirtelen ötletből jött.
Hozzávalók
- 4 darab debreceni kolbász
 - 1 db vöröshagyma
 - 3 ek olaj
 - só,bors
 - 1 db pritamin paprika
 - 1 ek fűszerpaprika
 - 2 gerezd fokhagyma
 - 1 csokor petrezselyemzöld
 - 2 dl tejföl
 - 1 tk liszt
 - 10 dkg shiitake gomba
 
Elkészítés
- 1
Olajon megpirítjuk az aprított hagymát.A kolbász héját eltávolítjuk,és felkarikázzuk.Rádobjuk a hagymára,és kissé lepirítjuk.
 - 2
A pritamin paprikát apróra vágjuk.Hozzáadjuk a kolbászhoz,és fűszerezzük borssal sóval.A fokhagymát felaprítva keverjük bele.A fűszerpaprikával megszórjuk.Ezután adjuk a tisztított gombát, (a szárát levágjuk,és megmossuk),és felöntjük 1 dl vízzel,vagy csirke alaplével.
 - 3
Lefedve főzzük 20 percig,majd a tejfölt kikeverjük a liszttel és besűrítjük vele a ragut.Petrezselyem vagdalékkal színezzük,és ízesítjük.Kínáljuk nokedlivel.
 









Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése