Hozzávalók
- 15 dkg liszt
 - 10 dkg mandula
 - 10 dkg marcipán
 - 10 dkg porcukor
 - 1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
 - 5 dkg barna nádcukor
 - 15 dkg margarin
 - 2 dl tejszín
 - 2 tojás
 - 2-3 csepp Dr. Oetker Aroma mandula
 - 1 tasak Dr. Oetker Sütőpor
 
Elkészítés
Előkészítés
Előkészítjük a muffin sütőt, és a kapszlikkal kibéleljük.
Én mandulaforgácsot használok, és ebből a 10 dkg-ból teszek félre annyit, hogy díszítésre elég legyen, a többit megdarálom. A többi anyaggal együtt géppel összedolgozom, sűrű masszává, és beletöltöm, a formákba, 3/4-ig rászórom a mandulaforgácsot a tetejére, kicsit rányomom, és előmelegített sütőbe 180 fokon készre sütöm. Kb. 30 perc.