2015. augusztus 26., szerda

Grillezett csirkemell barna csiperkével.


Elkészítése, és a hozzávalók:

2 db csirkemellfilét letisztítunk,és hosszúkás csíkokra felvágjuk.Sózzuk,borsozzuk,majd fokhagymás olajos pácban letakarva egy éjszaka pácoljuk a hűtőben.Másnap csigaformában feltűzzük az erre alkalmas pálcikákra,és felforrósítjuk a grillserpenyőt.megolajozzuk egy kicsit,és ráfektetjük egymás mellé a húsokat.Ha a pálcák hosszabbak törjük le,hogy kényelmesen elférjenek a serpenyőbe.nem fog odaáégni,nem kell beáztatni,mert ezek bambuszból vannak.
Ha ez nincs, akkor kicsit áztassuk be hideg vízben használat előtt.4 db nagy barna csiperkét felszeletelve szépen melléteszek a hús mellé sülni.Utólag sózom,és borsozom.Koktélparadicsomokat is grillezzünk hozzá, mert nagyon finom édesek,és színesíti a tálunkat is.Ezersziget salátát kínálhatunk hozzá,vagy pirítsunk bagetteket.Jó étvágyat hozzá!