2016. március 12., szombat

Pirított tészta csirkével.



Kivételesen az unokámnak kedveztem azzal, hogy a Maggi fortélyok a világ Ázsia ízei Pirított csirkével alap port használjak.A Barilla spagetti az egyik kedvenc tésztám, így nem volt nehéz gyors, egyszerű, és nagyon finom ebédet varázsolni az asztalra.





Hozzávalók:

40 dkg csirkemellfilé
15 dkg spagetti
10 dkg póréhagyma
10 dkg sárgarépa
2-3 ek olaj
1 csomag maggi fortélyok Pirított tészta csirkével alap.

1. A csirkemellet ujjnyi vastagra vágjuk, ízlés szerint sózzuk, és 2 evőkanál olajon 5-7 percig serpenyőben pirítjuk.
2.A sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, ízlés szerint a pórét felkarikázzuk, majd a csirkemellel együtt további 5 percig pirítjuk.
3. Végül hozzáadjuk a kifőtt tésztát, a tasak tartalmát és fél dl főzővizet, amit a tészta kifőzésénél tegyünk félre. Alaposan összeforgatjuk, majd az egészet 5 perc alatt készre pirítjuk.