2017. február 21., kedd

Cukkinis lecsó kolbásszal.




Hozzávalók:
  • 2 kisebb cukkini
  • 6 tv paprika
  • 2 paradicsom
  • 1 vöröshagyma
  • 2 ek olaj
  • 20 dkg füstölt kolbász
  • 1 kk pirospaprika
  • bors
Elkészítése:
Az olajat felhevítjük, és a felkockázott hagymát megpirítjuk rajta. Hozzákeverjük a szeletelt paprikát és paradicsomot. Fűszerezzük, és pároljuk.
A cukkinit vékony csíkokra vágjuk, és hozzáadjuk. Tovább pároljuk rövid ideig, de ne legyen túlfőzve, legyen kicsit ropogós még. A karikákra vágott kolbászt beledobjuk, és addig főzzük, míg egy kicsit enged a kolbásznak a zsírja, és kész.
Friss kenyérrel jóízű egytálétel.