Nem egy nehéz elkészítésű étel,mindig agyalok rajta mit tudnék ebédre tálalni, ami még nem volt, vagy régen készítettem. A tarját nem nagyon szerettem, de mostanában egyre többször kapom rajta magam, ha akciós, rögtön a Sparban megyek és veszek 1-2 tálcára valót.Szeretem az előre csomagolt húsokat.Ez a főétel már a kedvencünk lett!
Hozzávalók
2 fő
Elkészítése:
A hússzeleteket felforrósított zsiradékon kérget sütünk mindkét oldalára, majd kiszedjük a serpenyőből,és az előkészített tepsibe helyezzük a már szeletekre vágott fele adag nyers burgonyára,és hagymakarikákra.
A visszamaradt zsiradékhoz kevés vizet adunk,majd feloldjuk a Knorr marhahúszselét benne,és felforraljuk a szaftot.Ráöntjük a húsokra.
A tetejét petrezselyemzölddel megszórjuk, majd befedjük a másik rész burgonyaszeletekkel,és hagyma karikákkal. Fóliával letakarva süssük puhára, majd levesszük a fóliát,és 10 percig még süssük 180 fokon.Tálalhatjuk is az ízletes ételt!Mi almapaprikával fogyasztottuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése