2020. augusztus 22., szombat

Champignons alla caprese


A legegyszerűbb saláta ! Nyáron a grillezett húsokhoz ajánlom,de vegásoknak is kiváló étel.A sült barna csiperkében tálalt caprese nagyon ötletes!




Hozzávalók

 4 fő
  1. 6 db nagy barna bio csiperke
  2. só,őrölt bors frissen őrölve
  3. 5 ek olívaolaj
  4. Salátához:
  5. 8 db kemény,de édes paradicsom
  6. 1 Zott mini mozzarella
  7. 1 tk bio oregano
  8. 2 gerezd fokhagyma
  9. 5 ek olívíolaj
  10. 1 kevés frissen őrölt feketebors
  11. 1 mk só
  12. Végül 1 jó nagy marék ruccola saláta
  13. 50 cm alufólia

Elkészítés

  1. A barna csiperkét én lehámozom, a szárát kitöröm, nem kell megmosni. Egy sütőtepsit alufóliával kibélelek, és olívával megkenem. A gombákat ráhelyezem fejjel lefelé, és sózom, borsozom, majd meglocsolom olívaolajjal, és 180 C fokos sütőben 15 perc alatt megsütöm.

  2. A ruccolát tálra rendezem, a grillezett gombákat rárakom, és a caprese salátával megpakolom őket. Tálalásra készen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése