2015. április 2., csütörtök

Medvehagymás töltött tojás.


A húsvéti asztalról nem hiányozhat némi hideg elő,vagy vacsora étel.



Hozzávalók:

2 személy részére:
4 db tojás
1 kisebb csokor medvehagyma
só,bors,mustár
1 db újhagyma
10 dkg majonéz
koktélparadicsom 3 db
vegyes olasz saláta
rukkola,frisee,tépő,galambbegy stb
Elkészítése:

A tojásokat 10 perc alatt megfőzzük.Leöblítjük,és a héjától megszabadítjuk.A tojást kettévágjuk,és a sárgáját külön tálba rakjuk.A medvehagymát mosás után leszárítjuk,és aprítóba tesszük,majd az újhagymát szintén.Aprítjuk őket,és a sárgájához adjuk, majd villával összetörjükSózzuk,borsozzuk,mustárral ízesítjük,majd a majonézzel jól összekeverjük.A tojáskrémet visszatöltjük a fehérjébe,és mosott,leszárított vegyes salátára rendezzük egy tálon.Koktélparadicsommal diszítjük,és lehűtve tálaljuk bagettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése