2015. június 28., vasárnap

Sült libamell barnarizzsel konyakmártással.

Ehhez az ételhez nem kell különösebben sokat előkészíteni, mivel kész konyakszószt vettem hozzá a Lidl-ben.Annyira ízlett,hogy kétszer is főztem ebédre rizst,és húst sütöttem mellé.Így készült ez az ebédem is.Akinek kevés ideje van,és kifogja hogy akciós áron hozzájut libamellfiléhez,az ne hagyja ki,mert nem bánja meg.





A libamelleket megmossuk,és szárazra töröljük.Beirdaljuk a bőrös felén,és forró serpenyőben mindkét oldalán megsütjük szép pirosra. Sózzuk,és borsozzuk frissen őrölt borssal.letakarjuk,és félretesszük pihenni.Tálalásnál szeleteljük.A barnarizst sós  vízben kifőzzük,kb 40 perc alatt,dupla mennyiségű vízben,mint amennyi a rizs mennyisége. Azután leszűrjük,  majd vajat keverünk hozzá.A kész konyakmártást felmelegítjük,és a szeletelt hússal,és rizzsel tálaljuk.