2016. április 15., péntek

Kacsahúsos töltött pizza.


Hozzávalók:

Pizzatészta 30 dkg 
1 db sült kacsamellfilé
1 db vöröshagyma
5 dkg csiperkegomba
1 ek petrezselyemzöld
3 szelet bacon
Nápolyi ketchup,só,bors
1 ek olivaolaj
10 dkg mozarellasajt

A tésztát kinyújtjuk 2 db köralakúra kb 30 cm-esre. Megkenjük olivával,majd a sült kacsamellhúst csíkokra vágjuk és a közepére helyezzük. A szalonnát és a hagymát előtte kisütjük,és a gombát is hozzáadjuk.Kicsit pirítjuk,majd a húsra halmozzuk. A mozzarellát szeleteljük, és rátesszük a tetejére .Ketchuppal ízesítjük a petrezselymet rászórjuk. A tészta  két szélét   magasra felhúzzuk, és jól  összecsípjük hogy ne nyíljon szét. Megkenjük tojássárgájával,és 210 fokon barnára sütjük rövid idő alatt.