2019. február 4., hétfő

Natúr sertésszelet ázsiai zöldségekkel

Ez az egyszerű,és nagyszerű főétel,amelyet bárki elfogyaszthat anélkül,hogy félnie kellene a kalóriáktól. Az ázsiai zöldségek egészségesek,és nagyon jók az összetevői.Most sertéskarajjal tálaltam,és roppant egyszerű natúr szeletként.








Hozzávalók:

4 szelet sertéskaraj csont nélkül
só, frissen őrölt fekete bors
1 csomag mirelit ázsiai zöldségkeverék 45 dkg
2 -3 evőkanál folyékony ízesített főző margarin (flakonos)Lidl,Aldiban kapható

Elkészítése:
A karajszeleteket kiveregetjük,majd szárazra töröljük,sózzuk, borsozzuk. Hevített margarinon átsütjük 4 perc alatt mindkét oldalát.Ahhoz hogy puha legyen a hús,kevés víz hozzáadásával lefedve alacsony hőfokon puhára főzzük, majd zsírjára sütjük. Ez a jobbféle húsnál szükségtelen, mert ha frissen fogyasszuk, akkor puha lesz így is, de a gyakorlatban nálam az vált be, hogy még párolni,majd lesütni kell a húst. Egy másik serpenyőben a zöldségeket a margarinon félpuhára pároljuk.Ha a hús is elkészült tálalhatjuk is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése