Hozzávalók
- 400 g marha hátszín tisztított csontnélküli
- ízlés szerint fekete bors (frissen őrölt)
- ízlés szerint só
- 1 ek vaj
- 1 ek pisztáciaolaj a pácoláshoz
- 30 dkg fűszeres édesburgonya, mirelit a köretnek
Elkészítés
Sütéshez egy jó grill serpenyőt válasszunk, majd másnap a hússzeleteket ha a serpenyő felforrósodott ráhelyezzük. 2-2 perc mindegyik oldalán. Várjuk meg, amíg a hús felszíne elkezd rózsaszínűen gyöngyözni, ekkor a húsban lévő szaftok, amelyek az előbb még a másik irányba áramoltak, ezen a felén próbálnak kiszabadulni, de mivel megfelelő kérget sütöttünk a húsokra, ezért az értékes szaftokat a kéreg nem hagyja kifolyni. Ezután 160 C fokon 4 percig süssük a sütőben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése