2016. március 16., szerda

Minestrone leves.

Hozzávalók

4 
 főre


Elkészítése:

A zöldségeket alaposan megmossuk, majd megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk őket.
Egy nagyobb lábasban felmelegítjük az olívaolajat, és rádobjuk a zöldségeket. Pár percig pirítjuk őket, majd felöntjük annyi vízzel, vagy zöldségalaplével hogy ellepje őket. Picit sózzuk, borsozzuk és fedő alatt 20-25 percig főzzük.Hozzáadjuk az összevágott hámozott paradicsomot, a lecsepegtetett vörösbabot, és a felaprított petrezselyemzöldet, majd felöntjük a maradék vízzel és adunk hozzá még sót, borsot ha igényli.Ezzel el is készült a tökéletes minestrone leves! Melegen, vagy hidegen, parmezánnal megszórva tálaljuk,de el is maradhat.