Hisztamin -intolarenciára érzékeny betegeknek ajánlom ezt a nagyon tápláló különleges levest.
1 darab édesburgonya
1 db fehér hagyma
1 db főző banán
1 db csirkemellfilé 10 dkg
só
1 tk őrölt római kömény
1 liter víz
1 csokor koriander zöld
3 ek avokádó étolaj
1 ek Maggi aroma lehet szójaszósz is
Elkészítés
A csirkemell filét apró kockára vágom, a fehér hagymát apróra vágom. A koriander zöldnek a felét felaprítom. Az olajon üvegesre párolom a hagymát, és a húst rádobom.
Az édesburgonyát meghámozom, és kockákra vágom, majd a húshoz adom. A banánt meghámozom, és felkarikázom. A hús pirítása után köménnyel, sóval ízesítem, majd felöntöm vízzel. Belerakom a banánt, és a zöldet. Lefedem, és puhára főzöm.
Ízesítem Maggi aromával, majd koriander zölddel tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése