2018. november 1., csütörtök

Fűszeres harcsakockák salátával

Egyszerű és mégis nagyszerű előétel, de önálló ebédként, vagy vacsoraként is fogyasztható étel.



Hozzávalók

4 adag
  1. 3 evőkanál liszt
     
  2. 1 kk só
     
  3. ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
     
  4. 1 tk Garammassala fűszerkeverék
     
  5. ízlés szerint kevéske fűszerpaprika
     
  6. ízlés szerint vegyes saláta keverék
     
  7. ízlés szerint citromkarikák
     
  8. 50 dkg tisztított afrikai harcsafilé
     
  9. szükség szerint étolaj a kisütéshez
     

  10. Elkészítése:

A lisztbe keverjük bele a fűszereket.

Az afrikai harcsa filét felkockázzuk, majd megforgatjuk a fűszeres lisztben. Forró olajban piros ropogósra sütjük

A salátakeveréket megmossuk, kicentrifugáljuk, majd tálra rakjuk.

A fűszeres harcsaropogóssal tálaljuk. Citromkarikával díszítjük, és a levével meglocsoljuk az egészet. Frissen fogyasszuk!
  1. A salátakeveréket megmossuk, kicentrifugáljuk, majd tálra rakjuk.
  2. Az afrikai harcsa filét felkockázzuk, majd megforgatjuk a fűszeres lisztben. Forró olajban piros ropogósra sütjük

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése