2019. május 29., szerda

Füstölt csülök gulyás


Ez a csodálatosan finom magyarosleves,mindenkit elkápráztat,mivel igazán csodás alapanyagokból készül.



Hozzávalók

 4 adag
  1. 1 db hátsó füstölt csülök
  2. 1 db vöröshagyma
  3. 2 gerezd fokhagyma
  4. 1 ek fűszerpaprika füstöltízű
  5. 1 kisebb kápia paprika felkockázva
  6. 3 ek olaj
  7. só, bors
  8. 2 szál sárgarépa
  9. 1 szál fehérrépa
  10. 4 db burgonya közepes
  11. 1 szárzeller
  12. 1 csokor petrezselyem
  13. 1 tojásból lisztből galuskatészta

Elkészítés

  1. A csülköt előző nap megfőzzük. Kicsontozzuk, és felkockázva tesszük el a hűtőbe. A hagymát apróra vágjuk,olajon megpároljuk, fűszerpaprikával megszínezzük. Felöntjük kevés vízzel,majd a többi fűszert is hozzáadjuk. A zöldségeket felkarikázzuk, a szárzellert is szeleteljük fel,és a paprikát is,és előkészítjük.A burgonyát felkockázzuk.

    Füstölt csülkös gulyás leves recept lépés 1 fotoFüstölt csülkös gulyás leves recept lépés 1 fotoFüstölt csülkös gulyás leves recept lépés 1 foto
  2. Amikor a zöldségek belekerülnek a levesbe a burgonyával együtt,lefedjük, és ha majdnem puha akkor tegyük bele a feldarabolt füstölt húst. Felforraljuk szépen lassan,majd a galuskát beleszaggatjuk.Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.

    Füstölt csülkös gulyás leves recept lépés 2 foto

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése