A csirkemáj egy olyan szárnyas belsőség, amiből kiváló ételeket lehet készíteni.Hétköznapi fogásként készítettem el ezt a nagyon ízletes finomságot.Nem kell mindig az unalmas sima pörkölt, legyen benne egy kis csavar.
Hozzávalók
4 fő
Elkészítése:
A csirkemájat jól megmossuk és a vizet jól lecsepegtessük róla majd felekbe vágjuk. Egy edényben a zsiradékon az aprított hagymát és a kockázott bacon szalonnát együtt pirítjuk. A májat rádobjuk és jól elkeverjük.Ha kellően lepirítottuk a májat a fűszerpaprikával színezzük, sózzuk, borsozzuk. A kápia paprikát apró kockákra vágjuk és azt is hozzáadjuk.Felöntjük a Syrah Rosé borral, és 5 percig főzzük. Közben a burgonyát kisütjük forró olajban majd az elkészült raguval tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése