Ünnepi leves vacsorára. Üdítő és frissítő előétel! Bármikor elkészíthető, én most kaporidényben főztem és nagyon kellemes étel, nem olyan költséges mirelit vadlazacból.
Hozzávalók
4 fő
- 1 db biocitrom
- Elkészítése:
- A hagymát apróra vágjuk a póréhagymát felkarikázzuk. A krumplit hámozás után felkockázzuk. A vajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a krumplit, és felengedjük az alaplével majd elkezdjük főzni.
- A lazacot külön serpenyőbe kevés vajon átsütjük majd kisebb darabokra vágjuk. A felforrt levesbe tesszük a felkarikázott póréhagymát és a lazacot is.
- Megsózzuk, borsozzuk hozzákeverjük a tejszínt és lassú tűzön készre főzzük kaporral megszórva citrom szeletekkel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése