Ez az étel is a gyors elkészítés módjáért lett a kedvencünk,ajánlom azoknak akik szeretik a tarját,mint mi!Igaz félkész a tészta,de pont ezért szuper hogy kapni,megkönnyíti a hétköznapjaikat.Aki viszont ráér,az készítse el a tésztát,mert az biztosan sokkal finomabb,mert házi.
2 szelet tarja
1 ek mustáros gyorspác
1 db vöröshagyma
2-3 ek zsiradék
1,5 dl Sirah Rosé
1 dl húsalaplé
1 csomag félkész tortelloni
Elkészítés
A hússzeleteket befűszerezzük,olajozzuk be kicsit,és állni hagyjuk.A pácos husit hevített vajon átsütjük,majd teszünk még vajat a serpenyőbe,és tovább sütjük a húst locsolgatva.
A hagymát cikkekre vágjuk,és a hús mellé tesszük,tovább dinsztelve.Borral megöntözzük,és lefedjük.Alacsony hőfokon puhára sütjük,Ellenőrizzük,közben a folyadékot pótoljuk kevés vízzel.
A végén tálaljuk is a tortellonival,amit kifőztünk lobogó sós vízben 8 perc alatt.A hagymás szaftból is tegyünk a húsra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése