2021. március 16., kedd

Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival

Ez az étel is a gyors elkészítés módjáért lett a kedvencünk,ajánlom azoknak akik szeretik a tarját,mint mi!Igaz félkész a tészta,de pont ezért szuper hogy kapni,megkönnyíti a hétköznapjaikat.Aki viszont ráér,az készítse el a tésztát,mert az biztosan sokkal finomabb,mert házi.



 

Hozzávalók

 2 adag
  1. 2 szelet tarja
  2. 1 ek mustáros gyorspác
  3. 1 db vöröshagyma
  4. 2-3 ek zsiradék
  5. 1,5 dl Sirah Rosé
  6. 1 dl húsalaplé
  7. 1 csomag félkész tortelloni

Elkészítés

  1. A hússzeleteket befűszerezzük,olajozzuk be kicsit,és állni hagyjuk.A pácos husit hevített vajon átsütjük,majd teszünk még vajat a serpenyőbe,és tovább sütjük a húst locsolgatva.

    Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept lépés 1 fotoMustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept lépés 1 fotoMustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept lépés 1 foto
  2. A hagymát cikkekre vágjuk,és a hús mellé tesszük,tovább dinsztelve.Borral megöntözzük,és lefedjük.Alacsony hőfokon puhára sütjük,Ellenőrizzük,közben a folyadékot pótoljuk kevés vízzel.

    Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept lépés 2 fotoMustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept lépés 2 fotoMustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept lépés 2 foto
  3. A végén tálaljuk is a tortellonival,amit kifőztünk lobogó sós vízben 8 perc alatt.A hagymás szaftból is tegyünk a húsra.

    Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept lépés 3 fotoMustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept lépés 3 foto

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése