Az igazán finom zöldbors mártás két alapja a marha alaplé és a steak sütése után visszamaradt anyagok. Vagyis zöldbors mártást készíteni csak a steak sütésével együtt érdemes, és javaslom marha alaplé beszerzését vagy elkészítését.Ha viszont gyorsan szeretnél jó ízű mártást,akkor a Knorr mártását válaszd!Egyszerű,és finom.
Hozzávalók
- 70 dkg sertéskaraj
- 1 csomag Knorr tejszínes zöldbors mártáspor
- 40 dkg 1(csomag) mirelit hercegnő burgonya
- 5 dkg vaj
- só,frissen őrölt bors
- 5 dl víz
Elkészítés
A hús alá vizet öntünk 2 dl-t,majd a Knorr mártásport elkeverjük rajta,és a húsokat megforgatva még ha kell 1 dl vízzel öntsük fel.Fedjük le,és alacsony hőfokon addig pároljuk a szószban a húsokat,míg meg nem puhulnak.anéha kevergessük,és nézzünk rá,nehogy leégjen.ha kész a hercegnő burgonyával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése